LAAT U VERRASSEN DOOR IETS ANDERS.

iets Anders is een Interieuradviesbureau dat u adviseert over de mogelijkheden van uw woning. Hoe u een bepaalde sfeer kunt creëren, waarvan u dacht.. ’hé kan het zo ook, op die manier had ik het nog niet bekeken’.

We gunnen ons weinig tijd om stil te staan bij onze directe omgeving. We willen eigenlijk iets Anders, maar waar halen we de tijd en inspiratie vandaan om onze woonwensen te realiseren? Een goed advies is vaak effectiever dan de gang naar de meubelboulevard. Want wat is mooier dan thuiskomen in een huis waar sfeer heerst en waar u de juiste geborgenheid en gezelligheid voelt.

iets Anders kan uw droom helpen realiseren

U wilt uw interieur net even iets Anders dan uw buren of uw vriendin. Soms gaat het maar om kleine veranderingen en soms zit u met een bepaald idee in uw hoofd dat alle andere ideeën blokkeert. Of het nu gaat om uw woonkamer, keuken, badkamer of een lieve, leuke of stoere kinderkamer. iets Anders heeft ervaring met alle vertrekken in de woning.

Een interieur kan gevuld zijn met de mooiste meubels, de prachtigste stoffen, maar als het met de verlichting niet goed zit, is alles vergeefse moeite. Ook daarin kunnen wij u behulpzaam zijn. Uw droom over een mooie uitstraling van uw huis helpen wij realiseren. iets Anders helpt u een weloverwogen beslissing te nemen.

In een kennismakingsgesprek vertelt u wat uw wensen zijn. Naar aanleiding van dat gesprek vertaalt ietsAnders uw wensen in een persoonlijk ontwerp met advies. Daarna kan iets Anders u blijven begeleiden in uw keuzes. Ook een direct en persoonlijk advies aan huis behoort tot de mogelijkheden.

Bel van maandag tot en met donderdag naar Interieuradviesbureau iets Anders,
Jolanda Dekker 06 – 406 433 39, of stuur een e-mail naar info@iets-anders-jolanda.nl.