Referenties:

 • Enthousiaste verhalen gehoord van vrienden. De adviezen waren voor ons goed uitvoerbaar en aansloten bij onze smaak en wensen. Iets Anders voelt goed aan wat mensen willen aan de hand van een collage. Je krijgt goede en praktische tips. Wij waren kortom erg blij met de hulp van iets Anders en kon eigenlijk geen ‘negatieve’ punten verzinnen. Behalve dat er te weinig schrijfruimte was, waardoor mensen heel kort iets schrijven.
 • Hoorde een enthousiaste klant in de sportschool praten over iets Anders. Adviezen komen duidelijk over en erg smaakvol. Kan niet wachten met de uitvoering ervan. Ik zou vertellen over het enthousiasme waarmee de adviezen worden overgebracht en ook hoe die op papier worden gezet met voorbeelden op het moodbord.
 • We konden elkaar al en we kregen heel goed advies. Iets Anders werkt vanuit haar gevoel, waardoor mens en interieur elkaar weer ontmoeten.
 • Ik had een workshop bij iets Anders gevolgd en toen klikte het wel. Zelf had ik allerlei ideeën, maar bij twijfel gaf ze de doorslag met goede adviezen, vooral met betrekking tot kleuren. Niet opdringerig en eigen inbreng werd gerespecteerd. Enthousiast en meedenkend.
 • Leuke resultaten gezien bij mijn schoonzus. De adviezen werden rustig en niet opdringerig gegeven en meedenkend. Je hoeft niet met de mode mee te gaan en mocht eigen wensen zeggen en gebruiken. Het is een neutraal bureau en het telefoontje na een paar weken om te horen hoe de vorderingen zijn vond ik ook wel leuk. Dat bewees dat ze er zelf ook mee bezig was en kwam geïnteresseerd over.
 • De adviezen waren goed en ik zou tegen anderen zeggen: Doen!
 • Via een schildersbedrijf werd ik doorverwezen naar iets Anders. Ik vond de adviezen leuk en met het enthousiasme en de adviezen was je duidelijk ‘iets Anders’.
 • Ideeën gezien bij Boddieplan in Schagen. Het straalde zoveel gezelligheid, eenheid en harmonie uit en er was geen twijfel dat ik voor een ander zou kiezen toen in de verandering in ons huis wilde. Na jaren de kleuren geel en oranje in huis gehad te hebben wilde ik ‘iets Anders’ maar hoe of wat, ik kwam er zelf niet uit. Iets Anders kwam langs en bekeek rustig de ruimte en na een gesprek over onze wensen kwam je met verschillende ideeën. Op papier werkte je de ideeën uit en dit was allemaal heel duidelijk. Het idee wat het beste bij ons paste met onze persoonlijke kleurenwaaier hebben we uitgevoerd met groot resultaat. We vonden het fantastisch en we kregen heel leuke reacties. Doordat het zo mooi is geworden is het gemakkelijk om jou aan te bevelen, we zijn namelijk heel enthousiast en inmiddels ben je ook al bij mij zwager en schoonzus geweest. Onze ervaring is dat je zulke leuke, aparte en makkelijk uitvoerbare ideeën gaf, waar je zo mee aan de slag kon. Ook in de toekomst zullen we zeker weer een beroep op je doen.
 • Ik kon je al en omdat ik niet een onbekende wilde vragen met ‘grote plannen’. Ik wilde het een beetje bij onszelf houden. De adviezen waren goed, duidelijk en het plan van aanpak zag er goed uit en toch liet je onze ideeën intact. Het is een bureau dat goed luistert naar de wensen van de klant. Dat je aangaf wat verandert kon worden, maar ook accepteerde dat de klant zijn eigen ding inbracht of het advies niet (helemaal) opvolgde. Je had ook goed ideeën over de belichting.
 • Via een hypotheekverstrekker kwamen we bij iets Anders. De adviezen waren goed en we werden op bepaalde dingen gewezen die we anders zelf niet hadden gezien. We werden op een spoor gezet waarmee we zelf aan de slag konden gaan. We kregen kundig advies en verschillende ideeën.
 • Via een hypotheekverstrekker kwamen we bij iets Anders. We kregen veel handige en praktische tips. De huiskamer werd op verschillende manieren bekeken, daardoor veel nieuwe ideeën. Ik raad mensen iets Anders aan, omdat het een aardige adviseur die er verstand van heeft en je kreeg leuke ideeën.
 • Dit adviesbureau werd ons aanbevolen door een leverancier van meubelen. De adviezen vonden we positief, adviserend en creatief. De wijze waarop is meegedacht en aangepakt geeft de betrokkenheid aan. Dat was zeer gunstig en gaf vertrouwen. Het is een bureau met korte lijnen en grote betrokkenheid bij eigen werk en in het bijzonder bij de opdrachtgever.
 • Gesprekken gehoord bij de handbal en de adviezen waren uitstekend. Er werd goed gekeken naar de wensen van de klant. Heeft veel adviezen en voorstellen maar laat de uiteindelijke keuze aan de klant. Zeer prettig dus.
 • Via het Gammakrantje voor gratis stylingadvies kregen we nuttige en vernieuwend adviezen. Het was een gezellig en informatief bureau met heldere ideeën.
 • Via internet en een meubelzaak kwam ik bij iets Anders. Er is een grote mate van klantgerichtheid, betrokkenheid en deskundig advies.